Sprøde æblechips

aeble-chips01Har i prøvet at lave jeres egne æblechips ? Det kan slet ikke sammenlignes med dem man køber, særligt ikke når de lige kommer ud af ovnen. De smager simpelthen så godt og er dejligt sprøde. De er super nemme at lave og opskriften får i her..

Sådan gør du:

Tag 2-3 æbler og skær ud i meget tynde skiver 1-3 mm put dem på en plade klædt med bagepapir og i ovnen ved 100 grader (ikke varmluft) i ca. 2 timer… Drys dem evt. med lidt kanel sukker efterfølgende.

Gode som snack og hvis du fx knuser dem er de også gode som topping på salaten. Kan i have en dejlig Lørdag aften 🙂

Del dette

Leave a comment

  1. Der lyder rigtig dejligt dem skal vi lave her hjemme i morgen og rigtig dejlig lørdag aften til jer også

    • Tusinde tak 🙂 Håber de smager jer, husk at lav lidt ekstra, så er der også til madpakken på mandag 🙂

  2. De ser vel nok lækre ud. Hvordan bør æblechipsene opbevares bagefter for at bevare det sprøde bid?
    Og i øvrigt… TAK for en skøn side!

    • Hej

      Jeg har aldrig prøvet det, men der burde ikke være den store forskel, så jeg ville bare springe ud i det 🙂

    • Hej

      Jeg har aldrig prøvet det, men der burde ikke være den store forskel, så jeg ville bare springe ud i det 🙂

Skriv et svar til Jane Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.