Et glas fyldt med god smag til madpakken

_1 _2 Om det er til morgenmad, mellemmåltid eller frokost så hitter de her små glas af lækkerier altid hos os. Glasset kan komme med overalt, i skole, børnehaven, på jobbet, på picnic eller hvor som helst. En oplagt mulighed for at give lidt “Noget helt andet med i madpakken” indimellem.

I dette glas er der bund af yoghurt naturel, et lag kiwi i skiver, kompot af Clementin/æble og afsluttet med et lag af kiwi i skiver og hakkede mandler.

Kompotten er lavet helt simpel: 

4 Clementiner

3 æbler

Vand

Skræl Clemtinerne og skær dem i tern, skær æbler i tern og kom det i en gryde, fyld vand over så 2/3 er dækket. Lad det koge i 10-12 minutter. Lad det afkøle og kom det i blenderen. Det giver ca. 500 ml.

Opbevar det kompotten i lufttæt bøtte i køleskabet i 3-4 dage.  Du kan bruge alle slags frugt.


 

Gem tomme syltetøjs glas, plastkrukker med låg og lignende fra fødevare og brug dem til brug for lækkerier til madpakkerne/morgenmaden. Hvis i køber tørrede svampe til madlavningen kommer de altid i en plastkrukke med lufttæt låg, oplagt til dette formål. I diverse interiør/køkken udstyrs butikker kan man også købe plast krukker som den på billedet med låg. _3

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.