En perfekt madpakkesalat til børn

_sommermadMadpakkesalat, nem aftensmad eller en god frokost, simpel og perfekt salat til alle aldre.

Min datter og jeg var alene hjemme i aftes, og ingen af os kunne klare tanken om at skulle stå i varmen og lave varmt mad, så det blev til en omgang salat, lavet på få minutter. Simpelt og godt. Salat som også er særdeles velegnet til madpakken. Både grøntsager, fisk og protein så er det jo egentlig bare perfekt.

En bund af spæd spinat derpå majs, agurk, peanuts, cherry tomater, tun og hytteost.

Når salat er til især mindre børn, er det en klar fordel ikke at blande tingene sammen, for så kan det se lidt uoverskueligt ud, både på tallerkenen og i madkassen. Så lad det være opdelt så de selv kan komme det på gaflen de har lyst til, det ender som regel med at de blander det hele sammen til sidst, fordi de finder ud af at det var godt, men som udgangspunkt, virker det bare bedst hvis det er dem selv der gør det.

Her om sommeren tyr vi ofte til denne type aftensmad, hurtigt og skønt. Lad jer ikke skræmme af hytteosten, det smager faktisk overraskende godt i salat som dette. Og så er det godt spækket med protein.

 

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.