Dagens Madpakke #1

13487545_1075284572518259_1562195915_nJa, selvfølgelig spiser vi også levpostejs madder hjemme hos os. Det er og bliver familien Danmarks favorit mad, sådan er det vist bare og det syntes jeg faktisk er helt okay, det smager jo godt og kan virkelig nemt peppes op med forskellige smage i topping, selvom den klassiske med agurk nu oftest vinder hos os ;).

Madpakken er til min søn Mikkel på 6 år, den han skal spise imorgen, den sidste uge i 0. klasse. Jeg er tidlig på den idag og fik lige klaret madpakkerne imens jeg lavede aftensmad. Det elsker jeg mig selv for nu, hvor jeg har al den tid jeg ønsker, til at sidde i sofaen, blogge, læse en bog, eller lave ingenting ;).

Madpakken består af: 

  • 1 rugbrød med leverpostej toppet med agurke skiver
  • 1 rugbrød med magert hvidløgsost toppet med frisk purløg
  • 2 “blomster” lavet af vindruer og vandmelon
  • 1 snack peber
  • 2 stk fuldkornskiks

Super nem og vildt hyggelig madpakke – udover det i kan se, får han også et æble med i skoletasken.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.