Sprøde Hvidløgsbrød

virkelig lækre hjemmebagte hvidløgsbrødDe her vanvittig lækre hvidløgsbrød må jeg altså dele med jer. De er et hit på både grill og i ovnen. Vi spiser dem hvert fald året rundt. 😉 Opskriften deler jeg med dig her.

Til Ca. 30 stykker hvidløgsbrød skal du bruge

  • 2 flutes – fx kan du bage disse eller dette lækre fuldkorns flute ( eller køb dem færdige, når det skal gå stærkt ;))
  • 3-4 fed hvidløg
  • 1 lille broccoli hoved / 1/2 stort
  • 5-6 gode håndfuld revet ost

Fremgangsmåden:

  1. Skær broccolien ud i små stykker / tern / strimler, kom det i en skål og dæk det med kogende vand, stil til side.
  2. Pres hvidløgene
  3. Bland ost og hvidløg sammen i en skål
  4. Hæld vandet fra broccolien og pres lidt så det ikke er “vandet”
  5. Kom broccoli op i ost/hvidløgs blandingen og bland det hele godt sammen
  6. Skær brødet ud i skiver af ca, 1,5 cm i højden, sæt brødet på en plade med bagepapir
  7. Fordel broccoli/hvidløgs blandingen på brødet
  8. Bag i ovnen ved 200 grader (varmluft) til toppen er blevet let gylden 5-6 minutter

Server dem direkte fra ovnen / eller lav dem på grillen.

Jeg laver altid en kæmpe portion og fryser så ned, så skal de blot lige lunes næste gang der skal bruges hvidløgs brød.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.