Mexicansk tun med bønner & blomkålsris

mexicansk tun og blomkålsrisDette er løsningen til den virkelig hurtige madpakke eller hjemme frokost. Ligesom det er oplagt som alternativ til den klassiske spagetti med ketchup, for de unge udeboende SU modtagere ;).

I Aldi har de nemlig mexicansk tun på dåse. Præcis som en helt almindelig dåse tun, denne er bare udover tun, med en let spicey tomatsovs, kidneybønner og majs, et sundt alternativ til mange andre hurtig retter man får lavet. Hvordan du laver blomkålsris kan du se lige HER.

Jeg har ikke set denne udgave af tun andre steder end i Aldi, i Coop´s butikker har de så vidt jeg ved kun udover de almindelige slags tun, tun i tomat sovs, tun med chili og tun med citron og peber. Jeg har desværre ikke lige styr på Dansk Supermarkeds tun udvalg.

Som alternativ til en dåse mexicansk tun, kan man blot tage en helt almindelig dåse tun, blande med en halv dåse røde kidneybønner (de i sovs) og en halv dåse majs. Selvom det lyder enormt simpelt, så smager det altså overraskende godt.

Dejlig fredag til jer <3

 

Del dette

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.