En salat der mætter – Perfekt til aftesmad & madpakke

Aftensmad_fisk_protein_æg_salat_børnNår min yngste (Mikkel på 6 år) og jeg er alene hjemme, ender vi ofte ude i en tallerken a la ovenstående. En rigtig god salat der mætter godt. Igennem årene er det også blevet vores favorit spise, og selvom salaterne sjældent er ens, så behøver vi næsten ikke sige det højt hvad vi skal smovse når vi er alene hjemme, for vi er ganske enige på det punkt. Salat af en eller anden art.

Til 2-3 store portioner:

4 hårdkogte æg – 1 lille dåse majs – 1 dåse tun – 1/4 agurk – 10 mandler – 1 æble – 2 håndfuld grøn salat – en lille håndfuld cherrytomater og 2 gulerødder.

Vi fik denne dressing til salaten

Vi måtte give op da vi var 2/3 igennem portionerne, og var begge fuldstændig mætte resten af dagen.

Vi drak mælk til salaten, det er en vane hos os, at vi drikker et glas (mini)mælk + vand til aftensmaden. Der har været så meget debat om det mælk den seneste tid, nye undersøgelser der har forsøgt at vise at mælken stadig er vigtig og sund for vores krop og andre undersøgelser der fortæller det modsatte. Jeg er forvirret på mælkefronten. Men en ting er jeg ret sikker på, vi tager hvert fald ikke skade af den, og så længe det er sådan, ja så drikker vi altså videre.

Salaten er selvfølgelig perfekt til madpakken, fordi den mætter godt, og giver noget godt til både synet og smagsløgene.

Dejlig torsdag til jer 🙂

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.