Madpakkeidéer – hvad vil du gerne se på bloggen?

Det der med at skrive en madpakkeblog er ikke altid helt nemt, jeg klager på ingen måde, det er noget, jeg selv har valgt.

Jeg elsker at hitte på, udtænke lækkert tilbehør og gøre mig umage med at sørge for, at tingene smager helt rigtigt.

Noget af det allerfedeste ved at blogge er interaktionen med jer læsere, og selvfølgelig er det dejligt at høre, at det, jeg laver, ser indbydende ud. Nogle gange fornemmer jeg dog, at det, der egentlig ønskes, er mere jordnært. Helte simple how-to-lave en madpakke af ene ting, man kan købe sig til.

Naturligvis kan ingen af os stå og lave mesterværker af hjemmelavet kræs til hver eneste madpakke. Men er det ikke lidt kedeligt at se på leverpostejsklapsammener på de sociale medier? Vores egne madpakker her i huset er tit meget almindelige, men er det interessant at kigge på?

Så derfor spørger jeg, hvad vil du gerne se her på bloggen?

Dette er ment som et åbent spørgsmål til indsamling af idéer, jeg kan på ingen måde love at honorerer alle ønsker, da det faktisk tager ret lang tid at lave et blogindlæg, igen ikke en klage herfra.

Min madpakke i dag er i øvrigt lavet af ene ingredienser, der er købte, bevares måske lidt stylet til ære for billedet her til bloggen og består i alt sin enkelthed af:

  • Proteinbolle
  • Kyllingepålæg
  • Smøreost med sweet chili-smag
  • Salat
  • Rød peberfrugt
  • Paprika som pynt

Dertil gnavegrønt, gulerod, agurk, peberfrugt og et æble fra haven on the side.

Skriv en kommentar her på bloggen eller på Sundemadpakkers Facebook eller Instagramprofil.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.