Sandwich med leverpostej, æg og bacon – hvad er dine mærkelige madvaner?

Jeg var på et tidspunkt med til at hjælpe med at smøre nogle sandwiches til min venindes familie, nevøen på ca. ti år havde specifikt bedt om en sandwich med leverpostej og æg. Naturligvis fik han, hvad han ønskede sig, men vi undrede os godt nok over kombinationen.

Forleden kunne jeg ikke modstå fristelsen og prøvede den dristige kreation, men jeg freestylede også lidt, da jeg tilsatte bacon, ud fra idéen at bacon passer godt til både æg og leverpostej.

Hvordan smagte det så? Jamen, faktisk slet ikke dårligt, lidt usædvanligt, men faktisk helt ok. Smagen af æg blev overdøvet lidt af leverpostejen, så det var mere et spørgsmål om konsistensforskelle. Om jeg ville lave den igen, nej, det tror jeg ikke, men sjovt var det da.

Jeg ved, der er mange derude, der har sære madvaner som eksempelvis remoulade og ristede løg på leverpostej, men hvad er de mærkeligste kombinationer, du eller dine unger spiser?

Læg en kommentar under indlægget, eller på Sundemadpakkers Facebook eller Instagramsider.

Del dette

2 kommentarer

  1. Folk har altid gloet underligt på mig, når jeg tog et stykke rugbrød med karrysalat … Altså KUN karrysalat. Det er åbenbart mærkeligt 🙂

    • Hej Tom

      Den kender jeg godt. Jeg spiser også rugbrød med KUN karrysalat, men mest fordi jeg ikke kan lide sild.

      Mvh Anne fra Sundemadpakker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.